sábado, 14 de diciembre de 2013

Symbaloo

Per seguir el desenvolupament del taller de PLE he realitzat aquesta nova entrada, d’aquesta manera es podrà veure com ha canviat el meu Webmix acadèmic de symbaloo en aquest temps: 


Abans


Ara


Les modificacions que podeu observar són:

Dropbox: he afegit aquesta plana perquè és molt útil per penjar documents i poder – los compartir amb els altres companys, i sempre que hem de penjar la guia didàctica de cada tasca utilitzem aquest programa.

Educaplay: és la plana web que vàrem utilitzar per crear les activitats interactives i la trob molt interessant i  molt útil, ja que és una plana molt completa que permet crear activitats pròpies o utilitzar les ja creades, a part de presentar una gran diversitat d’estils d’activitats.

Pixton i Storyjumper: aquestes dues planes serveixen per crear còmics i contes, respectivament. En el taller eines de creació podreu veure el seu funcionament explicat de manera més detallada.   

Audacity: és una de les darreres eines que hem emprat. Amb ella vàrem poder crear el nostre àudio i és molt útil per aplicar – la a l’escola primària.

PodOmatic: a través d’aquesta web vàrem publicar la nostra gravació. La seva funció és permetre publicar gravacions, encara que també permet crear – les.

Convertidor mp3: he afegit la plana web per convertir els vídeos a mp3 perquè nosaltres vàrem haver d’utilitzar – la per poder crear l’àudio i consider que és important posar – la perquè així la gent que vulgui passar un vídeo a mp3 i no sap com fer – ho ja té una opció.

Youtube: he ficat aquesta plana perquè si s’ha de fer qualque muntatge d’àudio o vídeo d’aquí es poden treure moltes opcions útils per utilitzar – les, així com també es pot utilitzar aquesta pàgina per cercar manuals de les diferents eines que hem utilitzat al llarg de tots els tallers.

Com podeu observar he fet sis agrupacions diferents, en la primera agrupació podeu veure les pàgines relacionades amb la uib, uib digital i Universitat de les Illes Balears, seguidament hi ha l'agrupació de les llengües o biblioteca, ja que hi ha les pàgines de la Real Acadèmia Espanyola (RAE), l'enciclopèdia catalana, el traductor de google i la wikipèdia. La tercera agrupació està destinada als correus, a través dels quals podem compartir els nostres documents amb els companys, com ara, hotmail, gmail i dropbox. A continuació, estan les pàgines relacionades amb els vídeos, que són youtube i el convertidor de vídeos a mp3. La quinta agrupació està integrada per pàgines que serveixen per crear materials, com ara, educaplay per crear activitats, pixton per crear cómics, storyjumper per crear contes, google drive per crear documents o presentacions conjuntament i audacity i podomatic per crear àudios. Finalment, a la darrera agrupació podem veure les dues pàgines que tenim per estar en contacte entre nosaltres, el blogg en el qual pengem les nostres entrades i el twubs a través del qual ens informem quan hem creat o trobat informació nova.

     Aquestes són les modificacions que he fet fins al moment però aniré fent més així com vagi trobant pàgines interessants i útils. 

      Salutacions!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario